1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Kurban Bayramı Tatili Başladı.. İstanbul Trafiğinde Dikkat Çeken Düşüş Yaşandı!
Alacak Tartışması Kavgaya Dönüştü.. Müteahhit Yaralandı, Şüpheli Tutuklandı!

Alacak Tartışması Kavgaya Dönüştü.. Müteahhit Yaralandı, Şüpheli Tutuklandı!

Samsun’un İlkadım kentindeki bir inşaatta çıkan alacak tartışmasında 66 yaşındaki müteahhit kesici aletle yaralandı.

A+A-

Samsun’un İlkadım kentindeki bir inşaatta çıkan alacak tartışmasında 66 yaşındaki müteahhit kesici aletle yaralandı.

İddiaya göre olayın ardından inşaatta yangın çıkarıldı, çantadaki 12 bin liranın da alındığı öne sürüldü.

Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İNŞAATTA ALACAK TARTIŞMASI ÇIKTI

Samsun’un İlkadım kentinde bir inşaatta yaşanan alacak tartışması, yaralama ve yangın iddialarıyla sonuçlandı. Olay, Fatih Mahallesi’nde bulunan bir inşaat alanında meydana geldi.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; müteahhit A.İ.A. ile daha önce yanında çalıştığı belirtilen O.G. arasında alacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine O.G.’nin, alacağı olduğunu öne sürerek A.İ.A.’yı kesici aletle kollarından yaraladığı iddia edildi.

Olay sırasında şüphelinin, müteahhide ait çantayı yere boşalttığı ve çanta içerisindeki 12 bin lirayı aldığı da öne sürüldü.

İNŞAATTA YANGIN ÇIKTI

İddiaya göre yaşanan olayın ardından inşaat alanında yangın çıktı. Çevredeki yurttaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.

Yaralanan 66 yaşındaki müteahhit A.İ.A. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Samsun Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

A.İ.A.’nın ifadesinde, O.G.’nin daha önce yanında 6 gün çalıştığını ve ücretinin ödendiğini ileri sürdüğü öğrenildi. Müteahhit ayrıca, şüphelinin uzun süredir kendisine mesaj göndererek tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu iddia etti.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olayın ardından çalışma başlatan İlyasköy Polis Merkezi ekipleri, şüpheli O.G.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan kişi, daha sonra Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Alacak Tartışması Kavgaya Dönüştü.. Müteahhit Yaralandı, Şüpheli Tutuklandı!

Alacak Tartışması Kavgaya Dönüştü.. Müteahhit Yaralandı, Şüpheli Tutuklandı!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.