
Akyaka'da İmam Evi Yangında Küle Döndü.. Ev Kullanılamaz Hale Geldi!
Kars’ın Akyaka ilçesine bağlı Geçit köyünde imamın kaldığı ev, akşam saatlerinde çıkan yangında tamamen yandı.
Kars’ın Akyaka ilçesine bağlı Geçit köyünde imamın kaldığı ev, akşam saatlerinde çıkan yangında tamamen yandı.
Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, ev kullanılamaz hale geldi.
ELEKTRİK KAYNAKLI OLDUĞU DEĞERLENDİRİLİYOR
PolitiKARS’ın İHA'dan derlediği bilgilere göre; henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan ve elektrik kaynaklı olduğu değerlendirilen yangın, kısa sürede tüm evi sardı. Alevlerin hızla büyümesi üzerine imam ve köydeki yurttaşlar yangına ilk müdahaleyi yapmaya çalıştı ancak çabalar yetersiz kaldı.
İTFAİYE EKİPLERİ ALEVLERİ KONTROL ALTINA ALDI
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Uzun süren çalışmaların ardından yangın tamamen söndürülürken, evin büyük bölümünün zarar gördüğü ve kullanılamaz durumda olduğu tespit edildi.
YANGINLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI
Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili olarak itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından inceleme ve tahkikat başlatıldı.








HABERE YORUM KAT