Akşener'in Partisinin Adı Belli Oldu

Akşener'in Partisinin Adı Belli Oldu

Yeni kurulacak parti için Meral Akşener'le birlikte hareket eden Koray Aydın, parti adı olarak 'Merkez Demokrat Parti' ismi üzerinde bir çalışma yapıldığını söyledi.

A+A-

MHP'den ayrılanların ve merkez sağda bulunanların Meral Akşener liderliğinde kuracakları yeni partinin ismi için bir açıklama yapan Koray Aydın, parti adı olarak 'Merkez Demokrat Parti' ismi üzerinde bir çalışma yapıldığını söyledi.

Habertürk'te soruları yanıtlayan Aydın, yeni partinin herkesi kucaklayacağını söylerken parti adıyla ilgili olarak  "Birçok şey üzerinde çalışıyor ama. Merkez Demokrat Parti olarak bir amblem çalışması var" dedi. Aydın, partinin kurucuları arasında kendi dallarında tanınmış ama siyasette yeni isimlerin yer alacağını da ifade etti.

Koray Aydın, Akşener'in kuracağı parti için MHP'den istifa ettiğini açıklamış, "2019'da cumhurbaşkanı adayımız Akşener olacak" demişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'ın istifa için "Hayırlı olmuştur" yorumunu yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.