AK Parti, Kars'ın İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

AK Parti, Kars'ın İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Kars’ta Cumhur İttifakı’nın ortak adayı MHP’li Ötüken Senger'e destek veren AK Parti, 7 ilçe ve 1 belde için adaylarını açıkladı.

A+A-

AK Parti, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan "Mahalli İdareler/Yerel Seçimleri" öncesinde Kars'ın ilçe belediye başkan adaylarını belirledi.

Kars’ta Cumhur İttifakı’nın ortak adayı MHP’li Ötüken Senger'e destek veren AK Parti, 7 ilçe ve 1 belde için adaylarını açıkladı.

PolitiKARS’ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) "31 Mart Mahalli İdareler/Yerel Seçimleri" öncesinde Kars’taki ilçe belediye başkan adaylarını belirledi.

ak-parti-004.jpeg

7 İLÇE VE 1 BELDE ADAYLARI BELLİ OLDU

  • Kars merkezde Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) adayına destek veren AK Parti, Akyaka’da Ergüder Toptaş, Arpaçay’da Zeki Elma, Digor’da Nebi Kerenciler, Kağızman’da Nuri Turan, Sarıkamış’ta Medeni Çetinkaya, Selim’de Coşkun Altun, Susuz’da Murat Uray ve Digor’un Dağpınar beldesinde ise Ömer Vargün ile seçime girecek.

AK Parti'nin Kars'ta 7 ilçe ve 1 belde de adaylarının netlik kazanması ile birlikte seçim çalışmalarının başladığı kaydedildi.

..haberin uzantısı

ARPAÇAY BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasından sonra listeye girmediği gerekçesiyle partisinden istifa etti.


İstifasını sosyal medya hesaplarından duyuran Erçetin Altay, "Ak parti 2002 yılı kurucu üyeliğinden istifamı kamuoyuyla paylaşıyorum." ifadelerini kullandı.

..ilgili haber

AK PARTİ, İLÇE ADAYLARINI TANITTI

AK Parti, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan "Mahalli İdareler/Yerel Seçimleri" öncesinde Kars'ın 7 ilçe ve 1 belde belediye başkan adayını tanıttı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun katılımıyla Devlet Su İşleri Toplantı Salonu'nda bugün (10 Şubat) düzenlenen tanıtım etkinliğine, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Kars Milletvekili Adem Çalkın, AK Parti ve MHP'nin Kars il başkanları ile Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan adayı MHP'li Ötüken Senger, ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Program yapılan konuşmaların ardından 7 ilçe ve 1 belde belediye başkanlarının tanıtılmasıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.