1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı 'Trafik Kazası'nda Hayatını Kaybetti
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı 'Trafik Kazası'nda Hayatını Kaybetti

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı 'Trafik Kazası'nda Hayatını Kaybetti

Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aralarında AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu’nun da olduğu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

A+A-

Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Samsun‘da iki otomobilin karıştığı kazada aralarında AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu’nun da olduğu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Samsun’un Çarşamba ilçesinde, önceki gün (2 Aralık) akşam saatlerinde Tolgahan Topuz yönetimindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil, karşı şeritte gelen AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu'nun kullandığı 06 DKU 378 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, İslamoğlu ve Topuz ile otomobilindeki Nuh Çevik ve Ertuğrul Sağlam ağır yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Sürücüler İslamoğlu ve Topuz, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Çevik ve Sağlam’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan İslamoğlu'nun ailesine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukanİslamoğlu için taziye paylaşımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız, değerli yol ve dava arkadaşımız Doğukan İslamoğlu'nun vefatından derin üzüntü duydum. Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

AĞIR YARALI BİR KİŞİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olarak hastanede tedavisi süren Nuhcan Çevik de bu sabah (3 aralık) yaşamını yitirdi. 

Sağlam'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.