1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Şahdeniz Doğalgaz Hattında PATLAMA
Ak Parti Digor İlçe Başkanı İddialı Konuştu

Ak Parti Digor İlçe Başkanı İddialı Konuştu

AK Parti Digor İlçe Başkanlığı’na getirilen Tuncer Baykiz, Digor’un 14 bin oyunun yarısına talip olduklarını belirtti.

A+A-

AK Parti Digor İlçe Başkanlığı’na getirilen Tuncer Baykiz, Digor’un 14 bin oyunun yarısına talip olduklarını belirtti.

İHA'nın haberine göre, Abdurrahman Aydın’ın istifası üzerine yerine getirilen Tuncer Baykiz, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı Aydın’dan devraldığını söyledi.

AK Parti Digor İlçe Başkanı Tuncer Baykiz, “Abdurrahman Aydın’a bugüne kadar verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. O bizim onursal başkanımızdır. Çalışmalarımızda bize feyz olacaktır” dedi.

AK Parti teşkilatlarıyla birlikte çalışmalar yapacağını ifade eden Baykiz, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’ın emirleri, AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile diğer ilçe başkanlarımızla beraber koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Yönetim Kurulumuz henüz oluşmadı. Oluştuğu zaman kamuoyuna duyuracağız” diye konuştu.

Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına da devam edeceğini belirten Baykiz, şunları söyledi: “Çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Digor’da bulunan yaklaşık 14 bin oyun yarısını partimize kazandırmaya talibiz. Allah’ın izniyle de ilk seçimde bunu göreceğiz.”

tuncer-baykiz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.