1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ağrı ve Artvin'de Kar Tatili
Ağrı’da Kar Yağışı Nedeniyle 'Taşımalı Eğitim'e Ara Verildi

Ağrı’da Kar Yağışı Nedeniyle 'Taşımalı Eğitim'e Ara Verildi

Ağrı’nın Diyadin, Doğubayazıt ve Taşlıçay ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle taşımalı eğitim ile bazı köy okullarında eğitime bir gün ara verildi.

A+A-

Ağrı'nın Diyadin, Doğubayazıt ve Taşlıçay ilçelerinde taşımalı eğitim ile köy okullarında eğitime bugün ara verildi.

Ağrı genelinde akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ilçelerde de yaşamı olumsuz etkiledi.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Ağrı’nın Diyadin, Doğubayazıt ve Taşlıçay ilçelerinde etkili olan kar yağışı sonrası eğitime ara verildi.

Diyadin Kaymakamlığı, akşam saatlerinde başlayan ve gece boyu devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 18 Aralık 2023 Pazartesi günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler ile Hacıhalit, Mutlu, Sürmelikoç, Taşkesen ve Yukarı Dalören köylerindeki okullarda eğitim-öğretim faaliyetlerine bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yollarının kapalı olması sebebiyle köy okulları ve taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için 18 Aralık 2023 tarihinde tatil ilan edildiğini açıkladı. 

Taşlıçay Kaymakamlığı da aynı gerekçeyle taşımalı eğitime ve köy okullarında eğitime bir gün ara verildiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.