1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Erzurumlulardan Doğalgaza İnat Tezek
Ağrı | Tutak’ta Feci Kaza: 7 Ölü, 11 Yaralı

Ağrı | Tutak’ta Feci Kaza: 7 Ölü, 11 Yaralı

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ile iki tırın karıştığı kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 11 kişi yaralandı.

A+A-

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ile iki tırın karıştığı kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 11 kişi yaralandı.

Yaşanan feci kazada 7 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 18 kişinin yaralandığını açıklandı. 

PolitiKARS’ın haber ajanslarından derlediği bilgilere göre; Van'dan Ağrı istikametine giden 34 EG 1164 plakalı Van Yolu firmasına ait yolcu otobüsü ile biri pancar yüklü iki tırın Tutak ilçe merkezine girişte, saat 14.30 sıralarında çarpıştı. 

agri-tutak-kaza.jpeg

agri-tutak-kaza-005.jpeg

Çarpışmanın etkisiyle alev alan araçları, itfaiye ekiplerinin güçlükle söndürdüğü ve jandarmanın bölgede geniş güvenlik önlemi aldığı belirtildi. 

7 ÖLÜ, 11 YARALI 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2'si ağır olmak üzere 11 kişinin de yaralandığını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Bugün maalesef bir diğer trafik kazası da Ağrı Tutak karayolunda bir otobüsün tankere çarpması sonucu yaşandı. 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada 2'si ağır 11 yaralı var. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

agri-tutak-kaza-002.jpeg

agri-tutak-kaza-003.jpeg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Feci kaza sonrası Ağrı-Patnos karayolunun trafiğe kapandığı ve kazayla ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı bildirdi.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.