Adem Çalkın’ın Babaannesi Fidan Çalkın Hayatını Kaybetti

Adem Çalkın’ın Babaannesi Fidan Çalkın Hayatını Kaybetti

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın babaannesi Fidan Çalkın hayatını kaybetti.

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın babaannesi Fidan Çalkın hayatını kaybetti.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın babaannesi Fidan Çalkın Kars’taki ikametinde vefat etti.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın babaannesi Fidan Çalkın yaşamını yitirdi. 

fidan-calkin.jpeg

Kars'ın Azat köyünün tanınmış eşraflarından Çalkın ailesinin sevilen siması, aile büyüğü Fidan Çalkın, bugün akşam saatlerinde köydeki evinde hayata gözlerini yumdu.

Kars Milletvekili Adem Çalkın sosyal medya hesaplarından babaannesi Fidan Çalkın'ın vefatı ile ilgili paylaşımda bulundu.

"İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun.

Her zaman yanımızda olan, şefkat ve merhameti ile bizleri koruyan, her daim duacımız, yetişmemizde büyük emeği bulunan, Rahmetli Babam'ın son yadigârı Babaannem Fidan Çalkın ruhunu Cenab-ı Allah'a teslim etti.

Cenaze Namazı Salı Günü (Yarın) İkindi Namazını mutakip Kars Alparslan Külleyesi'nde kılınacaktır.

Taziyeler Azat Köyü'nde kabul edilecektir.

Cenab-ı Allah rahmet eylesin. Mekânı Cennet, makamı âli olsun." 

CENAZE PROGRAMI 

Merhum Çalkın'ın cenazesinin, 30 Ocak (Salı) günü Kars merkez Sultan Alparslan Camii'nde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Kars'ın Merkez Azat köyündeki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.