1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Adana Büyükşehir Belediyesi'ne Operasyon Düzenlendi
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne Operasyon Düzenlendi

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne Operasyon Düzenlendi

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'ihaleye fesat karıştırma' ve 'rüşvet' iddiasıyla düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik, rüşvet alındığı ve ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla operasyon düzenlendi; operasyon kapsamında polis, belediye binasında arama yaptı, bazı şüpheliler gözaltına alındı.

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bu sabah polis operasyon düzenledi.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'ihaleye fesat karıştırma' ve 'rüşvet' iddiasıyla CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, sabahın ilk saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’na ve birçok eve eş zamanlı baskın düzenledi.

BAŞKAN DANIŞMANI DA GÖZALTINDA

Aralarında Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı Mürüvet Sızlı ile birlikte sok sayıda belediye çalışanı gözaltına alınırken, hizmet binası ve başkanlık odasındaki aramaların sona erdiği belirtildi.

Gözaltına alınanların, sağlık kontrollerinin ardından Emniyet’e götürüldüğü kaydedildi..

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR’DAN İLK AÇIKLAMA

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar ise katıldığı bir televizyon programında, operasyon için "algı" değerlendirmesi yaparak, "Bizim belediyelerimizde kanunsuz iş ve işlem olmaz, asla olmaz. Buna biz izin vermeyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.