1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Türkiye'nin Kader Seçimi
AA Kars Muhabiri Cüneyt Çelik Evlendi

AA Kars Muhabiri Cüneyt Çelik Evlendi

Anadolu Ajansı (AA) Kars Temsilcisi gazeteci Cüneyt Çelik, Elif Ural ile evlendi.

A+A-

Anadolu Ajansı (AA) Kars muhabiri Cüneyt Çelik, Elif Ural ile evlendi.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre, AA Kars muhabiri/gazeteci Cüneyt Çelik ile Kars Kadastro Müdürlüğü personellerinden Elif Ural'ın düğünü, Covid-19 önlemleri altında sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları gereği 2 saat sürdü.

Toy babalığını Kars Ziraat Odası Adem Ertaş'ın yaptığı düğüne, Kars Valisi Türker Öksüz, Hatay Valisi Rahmi Doğan çiçek göndererek, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da kutlama mesajı göndererek çifti tebrik etti.

Düğüne, gelin ve damadın akrabalarının yanı sıra AA Erzurum Bölge Müdürü Tuncay Bekar, Kars İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, Kars İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Abdulkadir Ayluçtarhan, Kars İl Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Yusuf Bulut ve Kars Kadastro Müdürü Hüseyin İlhan ile Bitlis Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç'un yanı sıra çok sayıda daire amiri siyasi parti temsilcisi, STK temsilcisi, gazeteciler ve davetliler katıldı.

AA Kars Muhabiri Cüneyt Çelik Evlendi

AA Kars Muhabiri Cüneyt Çelik Evlendi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.