1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tel Üstünde Bir Ömür...
71 bin 284 Görevliyle ‘Huzur Operasyonu’

71 bin 284 Görevliyle ‘Huzur Operasyonu’

Emniyet, jandarma ve sahil güvenliğe bağlı 71 bin 284 görevlinin katılımıyla Türkiye genelinde, ‘Huzur Türkiye-4’ operasyonu başlatıldı.

A+A-

Emniyet, jandarma ve sahil güvenliğe bağlı 71 bin 284 görevlinin katılımıyla Türkiye genelinde, ‘Huzur Türkiye-4’ operasyonu başlatıldı.

AA’nın haberine göre operasyon 7 bin 266 hassas noktayı kapsıyor.

Emniyet, ‘aranan kişi ve araçların yakalanması, suçluların caydırılması, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması’ amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak polis, jandarma ve sahil güvenlik birimlerince geniş çaplı uygulama yapıldığını duyurdu.

İstanbul’da 39 ilçede 5 bin polisin katılımıyla hava destekli olarak eğlence mekanları, umuma açık yerler ve denizde denetim yapılıyor.

Operasyona, Narkotik Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve trafik ekipleri katılıyor.

Şüphelilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde ‘silah, bıçak ve uyuşturucu madde’ taşıyan kişiler üzerinde duruluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.