1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bu da Askıda Döner, Çorba ve Yemek
70 bin 'Tek Tip' Hazır

70 bin 'Tek Tip' Hazır

FETÖ sanıkları için badem kurusu diğer sanıklar için ise gri-bej renk kıyafet dikildi.

A+A-

Adalet Bakanlığı tarafından FETÖ davalarında yargılanan sanıklarına tek tip kıyafet giydirme çalışmasında sona gelindi. Hürriyet’ten Oya Armuçu’nun haberine göre FETÖ sanıklarına badem kurusu, diğer sanıklara ise gri-bej tek tip kıyafet giydirilmesi planlanıyor.

DİKİLEN 70 BİN KIYAFET CEZAEVLERİNE DAĞITILACAK

İlk aşamada işyurtlarında dikilen 70 bin kıyafet cezaevlerine dağıtılacak. Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığı yetkilileriyle ceza infaz kurumlarında görevli tekstil atölyesi şefleri ve tekstil mühendislerinin yaptığı çalışma sonrası kıyafet ve renk belirlendi.

FETÖ’cülerin giyeceği kıyafet, badem kurusu pantolon-gömlek olarak hazırlanıyor. İşyurtlarındaki mahkumlar tarafından üretilecek badem kurusu rengindeki kıyafetler önümüzdeki süreçte FETÖ sanıklarının olduğu cezaevlerine gönderilecek. FETÖ sanıklarının mahkemeye bu kıyafetlerle çıkacağı belirtildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.