7 İlde 'Kafes 39' Operasyonu... 117 Şüpheli Gözaltına Alındı

7 İlde 'Kafes 39' Operasyonu... 117 Şüpheli Gözaltına Alındı

İçişleri Bakanlığı, Kars’ın da içinde bulunduğu 7 ilde ‘Kafes 39’ operasyonu gerçekleştirdi.

A+A-

İçişleri Bakanlığı, Kars’ın da içinde bulunduğu 7 ilde ‘Kafes 39’ operasyonu gerçekleştirdi.

 “Nitelikli yağma, uyuşturucu madde imal ve ticareti, kasten yaralama, ölümle tehdit, tefecilik, fuhuşa teşvik, şantaj, silah” gibi suçları işleyen şüphelilere yakalamaya yönelik 7 ilde eş zamanlı ‘Kafes 39’ operasyonu düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Kafes-39’ operasyonlarında 7 organize suç örgütünün çökertildiğini, 117 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyona ilişkin ayrıntıları sosyal medya hesabından paylaştı.

7 İLDE, 117 ŞÜPHELİ YAKALANDI

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, İstanbul, Antalya Kocaeli, Samsun, Bilecik, Kars ve Konya'da düzenlenen operasyonlarda 117 kişinin yakalandığını vurguladı.

Organize suç örgütlerinin; nitelikli yağma, uyuşturucu madde imal ve ticareti, kasten yaralama, ölümle tehdit, tefecilik, fuhuşa teşvik, şantaj, silah kaçakçılığı suçlarına karıştığı suçlarına karıştığı belirtilen 117 şüphelinin yakalandığı operasyonlarda 30 adet ruhsatsız tabanca, 20 adet tüfek çok sayıda senet ve paraya el konulduğu kaydedildi..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.