1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Köydeki Husumet Sokağa Taştı... Kars’ta Taşlı Sopalı Kavga!
‘Sokak Köpekleri’nin Saldırısına Uğradı

‘Sokak Köpekleri’nin Saldırısına Uğradı

Kars'ta 13 yaşındaki çocuk okuldaki kursa giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

A+A-

Kars merkez Bülbül Mahallesi'nde yaşayan Hayrunnisa Yıldız (13), okuldaki kursa giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. 

PolitiKARS'ın DHA'dan derlediği habere göre, bugün (25 Ocak) sabah saatlerinde merkez Bülbül Mahallesi Gül Sokak'ta meydana geldi. 

Kurşunoğlu İlkokulu 8'inci sınıf öğrencisi Hayrunnisa Yıldız, haftasonu kursa gitmek için minibüs durağına yürürken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Vücudunun 3 ayrı yerinden yaralanan çocuk koşarak evine giderek yardım istedi. 

Ailesinin ihbarı üzerine ambulansla Harakani Devlet Hastanesi'ne, ardından da Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. 

Pansuman yapılıp, aşı vurulan Yıldız'ın tedavisinin ardından evine gönderildiği öğrenildi.

Kars'ta sokak köpekleri sorununun büyüdüğünü söyleyen baba Abdurrahman Yıldız, kızının okula gitmek isterken saldırıya uğradığını belirtti. Köpek saldırılarının her zaman olduğunu kaydeden Yıldız, yöneticilerin bu soruna çare bulmasını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.