1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars'tan Aday Adaylıklarını Açıklayanlar
Yaralı Puhu Kars’ta Tedavi Altına Alındı

Yaralı Puhu Kars’ta Tedavi Altına Alındı

Kars’ta yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine kurulan Kafkas Yaban Hayvanı Kurtarma Merkezi bölge illerine hizmet vermeye devam ediyor.

A+A-

Kars’ta yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine kurulan Kafkas Yaban Hayvanı Kurtarma Merkezi bölge illerine hizmet vermeye devam ediyor. Iğdır’da bulunan yaralı Puhu kuşu Kars’ta tedavi altına alındı.

Bölge illerinde bulunan yaralı ve hasta hayvanların tedavi edildiği merkeze son olarak Iğdır’da vatandaşlar tarafından bulunan ve Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne teslim edilen puhu getirildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Kars Şube Müdürlüğü ekiplerince Kafkas Yaban Hayvanı Kurtarma Merkezi’ne getirilen puhu kuşunun kırılan kanadının tedavisine başlandı. Iğdır’dan getirilen sol kanadı kırık olan puhu kuşunun genel sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Yaralı Puhu Kars’ta Tedavi Altına Alındı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler