1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Vali Seyfettin Azizoğlu İlçe GEZİLERİNDE
Vali Seyfettin Azizoğlu İlçe GEZİLERİNDE

Vali Seyfettin Azizoğlu İlçe GEZİLERİNDE

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Hanak, Daman ve Posof ilçelerini ziyaret etti.

A+A-

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Hanak, Daman ve Posof ilçelerini ziyaret etti.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Hanak, Daman ve Posof ilçelerinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Hanak'ı ziyaret eden vali Azizoğlu, Kaymakam Abdulkadir Okay'dan ilçenin problemleri hakkında bilgi aldı.

Kaymakamların ilçelerde halkın sıkıntıları ile yakından ilgilenmesini ve çözüm adına yardımcı olmalarını isteyen Vali Azizoğlu, "Yapacağımız projelere herkesin destek çıkmasını istiyorum, durmak yasak. Herkesin koşarak çalışmasını istiyorum. Herkes çalışırsa görevi en iyi şekilde ifa ederse sorunlar bir an önce hallederiz." dedi.

Damal ilçesine geçen Vali Azizoğlu, kaymakamlık tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yaptırılan evlerin devam etmesini istedi. Posof'ta da incelemede bulunan Azizoğlu, Ardahan-Posof arasında yüksekliği nedeniyle ulaşımda engel oluşturan Ilgar Dağı için 4 kilometrelik tünelin planlandığını, bu şekilde ulaşımın rahatlayacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.