1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İpek Kozaları Burhaniyeli Kadınların Elinde Çiçek Oldu
Suriyede Bir Türk General YAKALANDI

Suriye'de Bir Türk General YAKALANDI

Halep'in kontrolünü ele geçirmek için savaşan isyancılara komuta eden bir Türk generalin, Suriye ordusu tarafından yakalandığı iddia edildi.

A+A-

İran'ın yarı resmi haber ajansı Fars, Halep'in kontrolünü ele geçirmek için savaşan isyancılara komuta eden bir Türk generalin, Suriye ordusu tarafından yakalandığını iddia etti.

Suriye içinde "konuya vâkıf bir kaynağın" aktardığı bilgiye dayandırılan haberde, Türk komutanın Halep'te, Suriye ordusu ile muhalif güçler arasında yaşanan çatışma sırasında yakalandığı öne sürüldü.

İranlı ajans, “Halep’in kontrolünü ele geçirmeye çalışan teröristlere komuta eden" generalin ismi açıklamazken, sorgulanmak üzere Şam'a götürüldüğü yazdı.

Suriye rejimi yanlısı yorumlar yapan ve kendisini “medya uzmanı” olarak tanıtan Maya Naser ise “Türk generalin 48 İranlı hacıyla takas edilmesi için müzakerelerin sürdüğünü” ileri sürdü.

Söz konusu iddia, sadece Fars Haber Ajansı tarafından geçildi ve henüz hiçbir kaynak tarafından doğrulanmadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.