Cami Avlusundaki Baz İstasyonuna Tepki

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Sarımsaklı Merkez Camii avlusuna bir GSM firması tarafından baz istasyonu yapılması camii cemaatinin tepkisine sebep oldu.Sarımsaklı merkezde bulunan 4 katlı Telekom bi...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Sarımsaklı Merkez Camii avlusuna bir GSM firması tarafından baz istasyonu yapılması camii cemaatinin tepkisine sebep oldu.

Sarımsaklı merkezde bulunan 4 katlı Telekom binasının yıkılarak camii avlusuna kurulacak bir prefabrik binada hizmet vermeye başlayacağı öğrenilirken, baz istasyonu direğinin de hızla yükselmesi cami cemaatince tepkiyle karşılandı. Baz istasyonunun faaliyete girmesiyle 5 vakit namaz kılmak için geldikleri camide sağlıklarının tehlikeye gireceğinden endişeli olduklarını belirten cemaat, baz istasyonunun yerleşim birimlerinin dışına kurulmasını istedi. Vatandaşlar, yaz aylarında küçük çocuklarını Kur’an-ı kerim öğrenmeleri için camiye gönderdiklerini ifade ederek, yetkililerine hem kendi, hem de çocuklarının sağlığını tehlikeye attığını söyledi.

Güncel Haberleri

Anayasa Görüşmeleri.. TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Parti Ziyareti!
Yaşasın 1 Mayıs.. İşçiler ve Emekçiler Meydanları Doldurdu!
Tahir Elçi Cinayeti Davası.. Yeni Mütalaa, Sanıkların Beraatı İstendi