1. HABERLER

  2. Sarıkamış'a 45 Depremzede GELDİ
Sarıkamışa 45 Depremzede GELDİ

Sarıkamış'a 45 Depremzede GELDİ

Van'dan Sarıkamış'a gelen 45 depremzede, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait Osman Yüce Kayak Tesisleri'nde ki otele yerleştirildi.

A+A-

Van’dan Sarıkamış’a gelen 45 depremzede, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait Osman Yüce Kayak Tesisleri'nde ki otele yerleştirildi.

Sarıkamış Kaymakamlığının internet sitesinde yer alan bilgilere göre; Van’dan gelen depremzedeleri, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Doğanay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Kars İl Afet Acil Durum Müdürü Oktay Ayğan, Sarıkamış İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, Kızılay Sarıkamış Şube Başkanı Mir Hasan Taş karşıladı.
Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Van’dan gelen misafirleri ilçemizde ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, “Van’da meydana gelen deprem, hepimizi derinden üzmüştür. Bundan sonra hep beraber bu sıkıntılarımızın bir dayanışma içinde ve en kısa sürede üstesinden geleceğiz. Sarıkamış’ta gerek kamu kurumları, gerekse sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar, sizlerle beraberdir. Sizler bizim kardeşlerimizsiniz. Sizin ve çocuklarınızın, sağlık, eğitim ve diğer ne problem varsa, devlet ve millet olarak bütün imkanları seferber ederek çözeceğiz. Bundan kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

Kars İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin kayıtlarını yaparak odalara yerleştirdiği depremzedeler, çok memnun olduklarını belirterek, gördükleri ilgi karşısında duygulandıklarını ifade ettiler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.