1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Darbe Operasyonları Devam Ediyor
Sadak, Diyarbakırda Gözaltına ALINDI

Sadak, Diyarbakır'da Gözaltına ALINDI

Diyarbakır'daki evine yapılan baskında Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak gözaltına alındı.

A+A-

Diyarbakır'daki evine yapılan baskında Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak gözaltına alındı.

Mardin, Batman ve Siirt merkezli gerçekleştirilen operasyon kapsamında Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın Diyarbakır'ın Diclekent semtindeki evine baskın yapıldı. Baskında evi arandıktan sonra araması olduğu gerekçesiyle Sadak gözaltına alındı. Evinden çıkarıldığı sırada gözaltı işlemine tepki gösteren Sadak, bu operasyonlara ve baskılara boyun eğmeyeceklerini ifade etti. Sadak, daha sonra polis aracına bindirilerek,

Öte yandan Siirt'te bulunan BDP İl Örgütü ve belediye binasında aramaların devam ettiği bildirilirken, operasyon kapsamında BDP Siirt eski İl Eş Başkanı Siracettin Kayran'ın da gözaltına alındığı bildirildi.

Diyarbakır'da Kadın Akademisi Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mekiye Ormancı'nın kaldığı eve de sabah saatlerinde baskın düzenlendi. Baskının ardından Ormancı'nın gözaltına alındığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.