Özalın Kesin Ölüm Sebebi SAPTANMADI

Özal'ın Kesin Ölüm Sebebi SAPTANMADI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Özal'ın kesin ölüm sebebinin saptanamadığını, soruşturmaya 'diğer bulgu ve deliller ışığında devam edileceğini' açıkladı.

A+A-

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Özal'ın kesin ölüm sebebinin saptanamadığını, soruşturmaya "diğer bulgu ve deliller ışığında devam edileceğini" açıkladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vücudunda yapılan incelemeye ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, ölümün hemen sonrasında gerekli işlemler yapılmadığı için "kesin ölüm sebebinin saptanamadığının bildirildiği", diğer bulgu ve deliller ışığında soruşturmaya devam edileceği belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi: "Adli Tıp Kurumu raporunda ölümün hemen sonrasında gerekli otopsi işleminin ve ölü üzerinden derhal alınması gerekli kan, idrar ve doku örnekleri gibi materyallerin alınarak incelemelerinin yapılmamış olması nedeniyle kesin ölüm sebebinin saptanamadığının bildirilmiş olması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından dosyada mevcut Adli Tıp Kurumu raporu diğer bulgu ve deliller ışığında soruşturmaya devam edilerek, muktezaya bağlanacaktır."
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.