1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Zonguldak’ta Trafik Kazası: Üç Yaralı
Otomobil Sürücüsü Yanarak Can VERDİ

Otomobil Sürücüsü Yanarak Can VERDİ

Çevreyolu Ani Harabeleri kavşağında meydana gelen trafik kazasında kamyonun altında kalan otomobil sürücüsü yanarak can verdi.

A+A-

Kars Çevreyolu Ani Harabeleri kavşağında meydana gelen trafik kazasında kamyonun altında kalan otomobil sürücüsü yanarak can verdi.

KHA'nın haberine göre, kaza bu sabah saatlerinde Kars Çevreyolu'nun 3. kilometresinde meydana geldi.

Kars nüfusuna kayıtlı Kamu emeklisi olan Nahiyettin Baysal’ın (59), kullandığı 36 AY 761 plakalı otomobil, Kars şehir merkezinden Ani harabeleri yolu istikametine doğru seyrederken, Kars Selim nüfusuna kayıtlı Yavuz Karancı (38) idaresindeki kum yüklü 06 BC 8093 kamyonun çarpması sonucu yaklaşık 150 metre Ardahan yolu istikametine sürüklendi. Çarpmanın etkisiyle kamyonun altında kalan LPG’li otomobil bir anda alev aldı. Araçta sıkışan otomobil sürücüsü Nihayettin Baysal yanarak can verdi.

Kars Belediyesi İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülen araçta can veren sürücü Baysal’ın cansız bedeni, Kars Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık görevlilerine teslim edildi. Baysal’ın cesedi daha sonra ambulansla Kars Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hafif yaralanan kamyon sürücüsü Yavuz Karancı ise ambulansla götürüldüğü Kars Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Benzer Haberler...

Hayvan Pazarı'nda Kaza: 2 Yaralı 

Kars’ta Hüseyin Atak Bulvarı üzerindeki hayvan pazarı karşısında bir ticari taksinin yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır, 2 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre kaza bu sabah saatlerinde meydana geldi. Ardahan istikametinden şehir merkezi istikametine gitmekte olan Tuncer Uralkaya idaresindeki 36 T 0021 plakalı ticari taksi hayvan pazarından bir anda yola çıkan 73 yaşındaki Latif İlingi’ye çarptı. Taksinin yolda park halindeki bir kamyonete çarparak durabildiği kazada Latif İlingi ağır şekilde yaralanırken, ticari takside bulunan Cihan Canli de hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Kars Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, yaralılardan durumu ağır olan Latif İlingi’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kağızman Paslı Yolunda Traktör Devrildi 

Kars’ın Kağızman İlçesi Paslı mevkiinde üzerinde 3’ü çocuk, 5 kişinin bulunduğu traktörün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında yardıma Jandarma koştu. 

Edinilen bilgilere göre kaza bugün öğlen saatlerinde Kağızman Paslı yolu Paslı Jandarma Karakolu yakınında meydana geldi. Kağızman’dan Kars istikametine doğru gelmekte olan traktör, Paslı’ya 500 metre mesafede sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Paslı Jandarma Karakolu’nun kaza yerine yakın olması nedeniyle jandarmalar ilk yardıma yetişti. Şans eseri traktörde bulunan 3 çocuk ve traktör sürücüsü kazadan yara almadan kurtulurken, yaralanan 1 kişi ise jandarmanın ilk yardımının ardından kaza yerine gelen ambulansla Kars Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Bir başka kaza da Kars/Kağızman-Selim kavşağında meydana geldi. Kağızman’a gitmekte olan otomobil ile Kars’a doğru gelen midibüsün çarpışması sonucu araçlarda ağır hasar meydana geldi. Bu kazada ise şans eseri yaralanan olmadı.

KAĞIZMAN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Kars'ın Kağızman İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kağızman - Erzurum karayolunun 35'nci kilometresi Kuloğlu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında İbrahim Adıgüzel yönetiminde 34 FF 7494 plakalı otomobil virajı almayarak takla attı.

Kazada otomobilde bulunan Songül Turan (38) hayatını kaybederken, sürücü İbrahim Adıgüzel (30) ve İsmail Adıgüzel (25) ağır yaralandı. Yaralılar Kağızman devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.