1. HABERLER

  2. Resul Yıldız'a TBMM Hizmet Ödülü Verildi
Öner Taşdelen VEFAT ETTİ

Öner Taşdelen VEFAT ETTİ

Anadolu Ajansı Kars Temsilcisi ve yerel Önder Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Öner Taşdelen bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

A+A-

Anadolu Ajansı Kars Temsilcisi ve yerel Önder Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Öner Taşdelen bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

 

1.5 yıl önce kalın bağırsak ameliyatı olan, kemoterapi ve ışın tedavisi gören gazeteci Öner Taşdelen(60) sabaha karşı evinde hayatını kaybetti. Öner Taşdelen'in cenazesi bugün Yeni Mahalle Işıklı Camisinde kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

 

ÖNER TAŞDELEN KİMDİR? 1948 yılında Kars'ta dünyaya geldi. Vatani görevini tamamladıktan sonra Kars Belediyesi'nde zabıta memuru olarak göreve başlayan Taşdelen, Zabıta Müdürü oldu. Taşdelen, daha sonra Kars Valiliği'nde Basın Protokol Müdürü olarak göreve başladı. 1984-1999 yılları arasında bu görevi sürdüren Taşdelen, emekli olduktan sonra oğlu Cem Taşdelen'in sahibi olduğu Önder Gazetesi'nde Yazı İşleri Müdürlüğü'ne başladı. Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin de üyesi olan Taşdelen, 1983 yılından bu yana da Anadolu Ajansı Kars Temsilciliğini yapıyordu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.