1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bursa’da Araplara Özel Osmanlı Köyü
Öğrencilerden Dolmuş Fiyatlarına TEPKİ

Öğrencilerden Dolmuş Fiyatlarına TEPKİ

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) öğrencileri, toplu taşım ücretlerine yapılan zamma tepki gösterdi.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) öğrencileri, toplu taşım ücretlerine yapılan zamma tepki gösterdi.

KAÜ Öğrenci Kulüpleri adına yazılı açıklama yapan Mustafa Nuri Sungur, kentte dolmuş ücretlerine yapılan zamma sadece öğrenciler olarak değil, Karslıların da karşı çıktığını belirtti. Yapılan zammın geri çekilmesini talep ettiklerini ifade eden Sungur, şunları kaydetti:

"Dolmuş parası bulamayan, maddi anlamda büyük zorluklar yaşayan arkadaşlarımız var. Sivil ücreti 1,75 kuruş, öğrenci ücreti 1,50 kuruş oldu. Dolmuş ücretlerine zammı uygunsuz ve haksız kazanç olarak görüyoruz. Öğrenciler 1,25 kuruşu zor verirken şimdi de zam yaparak öğrenci ücretlerini 1,50 kuruş yaptılar. Aslında öğrenci için en uygun ücret 1 liradır. Zamların geri çekilmesi için imza kampanyası başlattık. Üniversite öğrencilerini ve vatandaşları imzaya davet ediyoruz. Toplanan imzaları Kars'taki gerekli idari amirliklerin yanı sıra Tbmm Dilekçe Komisyonu Başkanlığı'na, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na, Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'na göndereceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.