1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Nur Yerlitaş Hayatını Kaybetti
Nur Yerlitaş Hayatını Kaybetti

Nur Yerlitaş Hayatını Kaybetti

Ünlü modacı Nur Yerlitaş hayatını kaybetti. Yerlitaş, geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olmuş ve zor günler geçirmişti.

A+A-

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olduktan sonra zor günler geçirmişti. Şarkıcı Cenk Eren, uzun süredir beyin kanseri tedavisi gören Nur Yerlitaş'ın vefat ettiğini duyurdu.

Beynindeki tümörle yaşayan, fark edildikten sonra ameliyat masasına yatan ünlü Nur Yerlitaş'ın kanser tedavisi nedeniyle verdiği onlarca kilo sevenlerini endişelendirmişti.

Geçirdiği zor günlerle alakalı olarak Nur Yerlitaş şu sözleri söylemişti: “Her gün gidiyorum kemoterapiye ve bu beni çok yordu."

NUR YERLİTAŞ'IN SON MESAJI

Nur Yerlitaş, 19 saat önce bu fotoğrafını paylaşıp, "Bakma bana öyle, baktığın yerdeyim bende kal #evdekal" yazmıştı.

 
 
 
 

Nur Yerlitas (@nuryerlitas)'in paylaştığı bir gönderi (26 Nis, 2020, 10:57öö PDT)

Bu posta, Ajda Pekkan da "Nurcuğum seni çok özledim" diye cevap vermişti.

Nur Yerlitaş'a geçtiğimiz yıl beyin kanseri teşhisi konmuş, ünlü modacı 6 Ağustos 2018'de ameliyat masasına yatmıştı.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, 1956 yılında dünyaya geldi. Anne tarafından Arap kökenli baba tarafından Giresunlu olan Nur Yerlitaş, moda kariyerine 80'li yılların başlarında İtalya'dan ve Fransa'dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

Yelitaş, jüri üyeliğini üstlendiği moda programı sayesinde daha geniş kitleler tarafından tanındı. 2010'da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle yarışmacı olarak da yer aldı. Demet Akalın'ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan "Türkan" isimli müzik klibinde oynadı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.