Mülkiye Birtane: Kars KAZANDI

Mülkiye Birtane: Kars KAZANDI

Kars Bağımsız Milletvekili Mülkiye Birtane, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada Kars'ın kazandığını söyledi.

A+A-

Kars Bağımsız Milletvekili Mülkiye Birtane, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada Kars’ın kazandığını söyledi.

Kars’ta Barış, Özgürlük ve Demokrasi Bloğu’nun Bağımsız Kars milletvekili adayı Mülkiye Birtane’nin seçimi kazanmasın ardından kendisini destekleyen BDP’liler, İl Binası önünde binlerce partili tarafından havai fişek gösterileri ve halaylarla kutladılar.

Kutlamalar için ilçelerden ve köylerden gelen binlerce BDP’li burada saatlerce zafer işareti yaparak slogan attı. Kutlamalar gece yarınsına kadar sürdü.

Öte yandan, Birtane yaptığı açıklamada mutluluğunu dile getirerek, “Emeğin, özgürlüğün, demokrasinin barışın ve kardeşliğin kazanması oldu. Kars halkına çok teşekkür ediyorum. Çünkü Mülkiye Birtane değil, onlar kazandı, Kars halkı kazandı. Çünkü bu Kars’taki tüm halkların bir özlemiydi. Başlarına bela olan iktidardan kurtulmanın yollarını arıyorlardı. Geçekten de Kars’tan farklı bir sesin çıkmasını bekliyorlardı. Ve şimdi o farlık sesi yakaladılar. O seste artık bundan böyle ben olacağım. Kars halkına, BDP’lilere, emeği geçen yoldaşlarımıza, çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ayrım yapmadan seçim süreci boyunca bizlere destek verdiğiniz için basın mensuplarına da çok teşekkür ediyorum. Budan sonrada değerli basınımızla birlikte olacağız. Her şeyi değerlendireceğiz. Şu anda çok heyecanlıyım ve bloğun kaç oy aldığını bilmiyorum. Şu adda BDP’li yoldaşlarımızın yoğun bir sevgi seli ve coşkusu var.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
2 Yorum