Mesleki Yeterlilik Belgesi Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Mesleki Yeterlilik Belgesi Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Mesleki Yeterlilik Kurumu, Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmayan kişilerin 25.05.2016 tarihinden itibaren çalıştırılamayacaklarını belirtti.

A+A-

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KARSESOB) Başkanı Adem Burulday, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından standardı yayımlanan meslek dallarında, Mesleki Yeterlilik Kurumu Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmayan kişilerin 25.05.2016 tarihinden itibaren çalıştırılamayacaklarını belirtti.

Burulday, Esnaf ve sanatkarların mutlaka toplantıya katılmaları gerektiğini ve ileride yaşayabilecekleri mağduriyetlerin önlenmesi açısından toplantının büyük önem taşıdığını kaydetti.

Öte yandan Mesleklerin tanıtımı ile Çalışma ve İş Kurumu’nun faaliyetlerinin (İş ve Meslek Danışmanlığı, Mesleki Eğitim Kursları, Girişimcilik Eğitim Programları, Toplum Yararına Program ve İşe Yerleştirme) gibi konularda 31.03.2016 Perşembe saat 13.00’da İl Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.