1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sultan Tavuğu Fiyatı ve Görüntüsü ile Dikkat Çekiyor
Lise Öğrencisi Öğretmenini BIÇAKLADI

Lise Öğrencisi 'Öğretmeni'ni BIÇAKLADI

Erzurum'da derse geç geldiği öğrenci öğretmenini derse kabul kağıdı istemesi nedeniyle bıçakladı.

A+A-

Erzurum’da derse geç geldiği öğrenci öğretmenini derse kabul kağıdı istemesi nedeniyle bıçakladı. Benzer olaylar yakın zamanda başka şehirlerde de yaşanmıştı.

Son zamanlarda artış gösteren öğretmen yaralama olaylarına bugün bir yenisi Erzurum’da eklendi.

DHA’nın haberine göre, Erzurum’daki Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni İhsan Tetikçi, geç kaldığı için idareden 'derse kabul kağıdı' getirmesini istediği öğrencisi 17 yaşındaki Ö.Ç. tarafından bıçaklandı.

Olay dün saat 10.30 sıralarında merkez Yakutiye İlçesi'ndeki Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde meydana geldi. Meslek dersleri öğretmeni İhsan Tetikçi, 11-F sınıfında ders anlatırken kapıyı açıp içeri girmek isteyen Ö.Ç.'den okul idaresinden 'derse kabul kağıdı' getirmesini istedi. Öğretmenin isteğini dikkate almayarak sırasında oturan Ö.Ç. teneffüs zili çaldığında, üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek koridorda yürüyen öğretmen İhsan Tetikçi'ye saldırdı. Öğretmenini sağ bacağından bıçaklayan Ö.Ç., kargaşadan yararlanarak kaçtı.

İhbar üzerine okula çok sayıda polis ile bir ambulans geldi. İlk müdahale okulda yapılan öğretmen İhsan Tetikçi, ambulansla Palandöken Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Polis olaydan sonra kaçan Ö.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yaralama olayları geçtiğimiz yıl da yaşanmıştı
Geçtiğimiz yıl da çeşitli kentlerde öğretmenler öğrencileri tarafından yaralanmıştı. Bu olaylardan bazıları şu şekilde:

5 Kasım 2012’de Samsun’un İlkadım İlçesi’nde Mustafa Öztürk isimli Edebiyat Öğretmeni, Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nde derste huzuru bozduğu gerekçesiyle okul idaresine götürmek üzere sınıftan çıkarttığı öğrencisi tarafından karnından bıçaklanmıştı.

27 Nisan 2012’de İstanbul’un Esenyurt Semti’nde tasdikname almak için okula giden öğrenci son kez arkadaşlarını görmek için girdiği sınıftaki öğretmeni eski öğretmeni Narife Çekcek’le tartışmış ve sonrasında cebinden çıkardığı bıçakla öğretmeni karnından yaralamıştı.

19 Nisan 2012’de ise Kütahya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde derse geç kalan öğrenci, öğretmeninin derse almaması nedeniyle çıkan tartışma sonucunda öğretmeni Hakan Gülhan’ı göğsünden bıçaklamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.