1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KRT TV'den Sponsorluk Açıklaması
KRT TV'den Sponsorluk Açıklaması

KRT TV'den Sponsorluk Açıklaması

KRT TV'nin Genel Müdürü Adnan Bulut, İBB'ye bağlı İGDAŞ'la yaptıkları sponsorluk anlaşmasıyla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

KRT TV'nin Genel Müdürü Adnan Bulut, İBB'ye bağlı İGDAŞ'la yaptıkları sponsorluk anlaşmasıyla ilgili açıklama yaptı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, uzun süredir hedef gösterilen ve kapatılmakla tehdit edilen muhalif kanallar KRT ve TELE 1'e yeni bir saldırı dalgası başladı. İBB'nin iştiraki İGDAŞ'ın iki kanala verdiği sponsorluk desteğini haberleştiren Takvim gazetesi, konuyu "İGDAŞ İmamoğlu yandaşı kanallara para hattı döşemiş" başlığıyla haberleştirdi. 

KRT TV Genel Müdürü Adnan Bulut ise, İGDAŞ ile yaptıkları sponsorluk anlaşması gerekçe gösterilerek başlatılan linç kampanyasına "Faturalı 3 kuruş reklamımız sizin havuza hortumladığınızın yanında bir damla kalır" diyerek yanıt verdi.

Bulut sosyal medya hesabından, "2017‐19 arasında havuz medyasının İBB'yi hortumladığı rakamlarla sabit. KRT Tv, İgdaş'tan ilk kez sponsorluk aldı diye kıyamet koparan yandaşlar aşağıdaki rakamlara bir baksın sonra konuşalım. Faturalı 3 kuruş reklamımız sizin havuza hortumladığınızın yanında bir damla kalır." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler