KAÜde Viyolonsel Oda Müziği KONSERİ

KAÜ'de Viyolonsel Oda Müziği KONSERİ

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından Müzik Bölümü etkinlikleri çerçevesinde 'Viyolonsel Oda Müziği Konseri' düzenlendi.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından Müzik Bölümü etkinlikleri çerçevesinde 'Viyolonsel Oda Müziği Konseri' düzenlendi.

KAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konseri, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan'ın yanı sıra Kars Belediye Başkan Yardımcılarından Haydar Yılmaz ve Kars-Ardahan-Iğdır Bölge Baro Başkanlığı adına Av. Sayın Meryem Çetin ile akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci takip etti.

Gazi Üniversitesi Viyolonsel Oda Müziği Topluğu tarafından icra edilen konserde Devlet Sanatçısı Şinasi Elden, Yrd. Doç. Dr. Şebnem Orhan, Araştırma Görevlisi Dr. Murat Gök, Araştırma Görevlileri, Semih Birel, Emrah Lehimler ve Sinem Arıcı izleyenlere keyif dolu müzik ziyafeti sundu.

Konser sonunda ise topluluk üyelerine katkılarından dolayı çiçek takdim edildi.

İlgili Haber

Nahçıvan Muallimler Enstitüsü'nden Ziyaret

Nahçıvan Muallimler Enstitüsü'nden bir heyet Kafkas Üniversitesi'ni (KAÜ) ziyaret etti.

KAÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Nahçıvan Muallimler Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Oruc Hasanlı ve beraberindeki heyetin Eğitim Fakültesi ve Rektörlüğe bağlı diğer birimlerde incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Öğretim elemanı ve öğrenci değişimi konusunda KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan ve Nahçıvan Muallimler Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Oruc Hasanlı'nın anlaşma imzaladığı ifade edildi.

Ziyarette Özel Eğitim ve Okul Öncesi Eğitim konularında istişarenin arttırılması kaynaklı görüşmeler yapıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.