1. HABERLER

  2. KAÜ'de Hizmet İçi Eğitim Semineri
KAÜ'de Hizmet İçi Eğitim Semineri

KAÜ'de Hizmet İçi Eğitim Semineri

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Personel Daire Başkanlığı yaklaşık 250 idari personelin katıldığı Hizmet İçi Eğitim programının ilki önceki gün yapıldı.

A+A-
Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Personel Daire Başkanlığı’nın Devlet Memurları Genel Eğitimi Planı kapsamında 08 Mart-13 Nisan 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve yaklaşık 250 idari personelin katılacağı Hizmet İçi Eğitim programının ilki önceki gün yapıldı.

Eğitim süresince 9 kanun, 13 yönetmelik ve 1 kanun hükmünde kararnameye ilişkin bilgiler; Uzmanlar, Daire Başkanları, İç Denetçi, Öğretim Elemanları ve Genel Sekreter tarafından verilecek.

Kafkas Üniversitesi Genel Sekreteri Zülfükar Gürboğa ve Rektör. Prof. Dr. Abamüslüm Güven Hizmet İçi Eğitim programının açılışında yapmış oldukları konuşmalarda Üniversitede ilk kez geniş kapsamlı olarak bu tür eğitim programının düzenlendiğine işaret ettiler.

Rektör Prof. Dr. Abamüslüm Güven, eğitim programın amacıyla ilgili şunları söyledi: “Devlet memurluğuna yeni atanmış olan personelinin bilgi ve beceri noksanlığını gidererek yetişkin memur düzeyine çıkmalarına imkan sağlamak. Kıdemli memurların bilgilerini yenilemelerine olanak sağlamak. Memurların çeşitli görev ve unvanlarda yürüttükleri hizmetlerle ilgili olan ve son yıllarda sıkça değişen kanun ve yönetmeliklerde yapılan değişiklere intibaklarını ve uygulamada birliği sağlamak. Gelecekte muhtemelen üniversitenin çeşitli yönetici kadrolarında görev alacak olan personelin üst görev kadrolara temel teşkil edecek hazırlayıcı eğitimden geçmelerini sağlamak. Nihayetinde bu tür hizmet içi faaliyetleri kurumun ihtiyaçlarına göre sık sık düzenleyerek, kurumu başarıya taşıyacak bir kurum kültürü oluşturmak ve personelin mensubiyet duygularını geliştirerek en üst seviyede başarı elde etmektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.