1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. İlk Teravih Namazı Kılındı
Kars'ta Kimyasal Korku!

Kars'ta Kimyasal Korku!

Kars’ın Susuz ilçesinde Gürcistan’dan İran’a Gübre taşıyan Tır ilçe girişinde Virajı alamayarak bariyerlere çarpması sonucu yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra devrildi.

A+A-

Tırdan yola savrulan yeşil renkli variller kimyasal madde olabileceği ihtimali üzerine paniğe neden oldu. İlçe halkı ve çevreden geçenler uyarıldıktan sonra incelemede varillerdeki maddenin gübre olduğu anlaşılınca rahat bir nefes alındı.

susuz-kaza-(5).jpgEdinilen bilgilere göre kaza akşam saatlerinde meydana geldi. İran plakalı tır aşırı yağışla ıslanan zeminde virajı alamayarak devrildi. 20 metre sürüklendikten sonra bariyerlere çarpan tır, devrilince variller yola savruldu. Yolun trafiğe kapanmasına neden olan yeşil renkli variller kısa süreli paniğe neden oldu. Susuz Belediye Başkanı Murat Uray da olay yerine gelerek nelerin olup bittiğini anlamaya çalıştı.

Kazada tonlarca gübre ise etrafa saçıldı. Her hangi bir olumsuzluğa karşın olay yerine ambulans çağırıldı. Sağlık görevlileri şoförü ambulansa alarak ilk yardımda bulundu. Yapılan ilk tetkiklerde şoförün her hangi bir yara almadığı anlaşıldı.

Kaza sonrası trafiğe kapanan yol bir süre sonra varillerin kenara alınmasıyla yeniden açıldı. Emniyet güçleri de çevrede olası başka bir kazaya meydan vermemek için çevrede tedbirlerini artırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.