1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Karahan ve Kocaköy'de 'Karantina' Sona Erdi
Kars’ta Kaçak Telefon Operasyonu

Kars’ta Kaçak Telefon Operasyonu

Kars’ta, telefon kaçakçılarını polis suçüstü yakaladı.

A+A-

Kars’ta, telefon kaçakçılarını polis suçüstü yakaladı. Piyasaya sürülmek istenen 130 kaçak cep telefonu ise muhafaza altına alındı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kars’a bir araç ile gümrük kaçağı cep telefonu getirilip, piyasaya sürüleceği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine yapılan çalışmalarda araç ve şüpheliler tespit edildi.

Bunun üzerine harekete geçen polis, Azerbaycan uyruklu oldukları tespit edilen şüpheliler ve araca operasyon düzenledi. Durdurulan araçta yapılan aramada 130 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheli 2 kişi gözaltına alındı.

Ele geçirilen 130 kaçak cep telefonunu muhafaza altına alan polis, olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli 2 kişi hakkında 5607 sayılı ‘Kaçakçılık İle Mücadele Kanunu’ kanuna muhalefet suçundan yasal işlem yaptı.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılığa karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.