1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Taşımalı Seçmen Krizi... DEM Parti, Kars'ta 'İptal Başvurusu'nu Yineledi
Kars'ta Yasa Dışı ‘Silah İmalathanesi’ne Operasyon

Kars'ta Yasa Dışı ‘Silah İmalathanesi’ne Operasyon

Kars'ta yasa dışı 'silah imalatı ve ticareti' yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

A+A-

Kars'ta yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kars'ta yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptığı iddia edilen 1 iş yeri ve 2 eve baskın düzenledi.

‘SİLAH İMALATHANESİ’NE OPERASYON

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince, yasa dışı silah imalathanesine dönüştürüldüğü tespit edilen 1 iş yeri ve 2 eve eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 45 tabanca, 3 av tüfeği, 2 pompalı tüfek, 53 şarjör, 3 bin 825 fişek, 7 kutu barut, 45 doldurulmuş kartuş, torna makinesi, sabit sütunlu matkap, mengene, matkap, şarjör kalıbı 100 icra yayı, 39 rampa, 26 demir çubuk, 15 sürgü takımı, 8 ucu açılmış namlu, 5 icra mili, 2 eğe ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak M.G. (53) ve D.Ö. (44) ise gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında "6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun" suçundan adli işlem yapılacağı öğrenildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam edildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.