1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars’ta 8 Yer 'Özel Güvenlik Bölgesi' İlan Edildi
Karslı İşçi Fabrika Yangınında ÖLDÜ

Karslı İşçi Fabrika Yangınında ÖLDÜ

Sultangazi'de süt sağma makineleri üretimi yapılan 3 katlı fabrikanın giriş katında çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Sultangazi’de süt sağma makineleri üretimi yapılan 3 katlı fabrikanın giriş katında çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti.

Yayla Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Pınar Sokak üzerinde bulunan 3 katlı fabrikada sabah saatlerinde çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Saatlerce süren çalışmaların ardından söndürülen yangında iki işçinin cesedine ulaşıldı.

Kars’tan İstanbul’a çalışmak için geldiği öğrenilen Serkan Aydın isimli işçinin kalacak yeri olmadığı için fabrikada yattığı belirtildi. Yangında hayatını kaybeden işçi Murat Özkan'ın ise evli olduğu ve ara sıra fabrikada arkadaşıyla kaldığı öğrenildi.

Soğutma işlemlerinin ardından fabrikadan çıkartılan Aydın ve Özkan'ın cesetleri otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Jandarmanın yangınla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.