1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Kars’ta Zincirleme Trafik Kazası
Karsa Kuran Kursu Açmaya GELDİ

Kars'a 'Kur'an Kursu' Açmaya GELDİ

Beykoz Belediye Başkanı AKP'li Yücel Çelikbilek, Selim'in Gelinalan köyünde yaptırdığı 'Kur'an Kursu'nun açılışını yapmak için Kars'a geldi.

A+A-

İstanbul Beykoz Belediye Başkanı Adalet ve Kalkınma Parti (AKP)'li Yücel Çelikbilek, Selim’in Gelinalan köyünde yaptırdığı "Kuran Kursu"nun açılışını yapmak için Kars’a geldi.

KHA'nın haberinde, Havayolu ile Kars’a gelen Çelikbilek’i, havaalanına Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel ve Kars Belediye Meclis Üyesi Yargıç Harmankaya karşıladı.

Çelikbilek, daha sonra Başkan Bozkuş ve beraberindeki 10 kişilik işadamı ile birlikte Kazevi lokantasına geçti. Burada kaz eti ve yöresel yemeklerden yiyen Çelikbilek, ardından da Ani Ören Yeri’ni gezdi. Geceyi Kars’ta geçirecek olan Çelikbilek yarın Selim’in Gelinalan köyüne geçerek yaptırdığı Kuran kursunu hizmete açacak.

YÜCEL ÇELİKBİLEK

1951 yılında Kars’ta doğdu. 1956 yılından beri Beykoz’da oturuyor. Gümüşsuyu Fatin Hoca İlkokulu’nu, Beykoz Ortaokulu’nu, Kadıköy Ticaret Lisesi’ni, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ile Mahalli İdareler Enstitüsü’nü bitirdi.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde mahalli idarelerle ilgili yüksek lisans çalışması yaptı. 1985 yılından itibaren yönetim kurulu üyeliğini yaptığı Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından İlim Yayma Cemiyeti’nin, 2002–2004 yılları arasında başkanlığını üstlendi. Kurucu üyesi olduğu İlim Yayma Vakfı’nın da başkanlığını sürdürmektedir.

1989–1994 yılları arasında Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı yaptı. 1994 yılında Beykoz Belediye Başkanlığı görevine seçildi. Görevde bulunduğu süre içerisinde Beykoz’un her köşesinde önemli hizmetlerin yapılmasının yanı sıra, borçsuz bir belediye devretti. 1999 yılından itibaren 10 yıl süreyle İstanbul Büyükşehir Belediye’sinde Başkan Danışmanı ve Yerel Yönetimler Koordinatörü olarak görev yaptı. 15 seneyi aşkın yerel yönetim tecrübesiyle birçok başarılı projeye imza attı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı kurucuları arasında yer aldı. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, AK Parti'den Beykoz Belediye Başkanlığına seçildi

Haberin Devamı

KUR'AN KURSU AÇILDI

İstanbul Beykoz'un Karslı Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, doğduğu köye yaptırdığı Kur'an Kursu ile Taziye Evi'nin açılışını yaptı.

Duaların okunmasıyla birlikte kursun açılış kurdelesi kesildi. Açılış Kurdelesini Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel ve Kars İl Müftü Yardımcısı Veli Südütemiz birlikte yaptı. Açılışın ardından Kur'an Kursu ve Taziye Evi gezildi.

Öğle yemeğinin ardından Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve beraberindekiler Çelikbilek'in akrabasını ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Çelikbilek'in doğduğu evin önünde birde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve beraberindekiler köylülerin sevgi gösterisiyle Gelinalan köyünden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum