1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Tarihi Eser Ele Geçirildi
Kars’a Gönderilen Ambulanslar Hizmete Sokuldu

Kars’a Gönderilen Ambulanslar Hizmete Sokuldu

Sağlık Bakanlığı’nca Kars’a gönderilen tam donanımlı 5 ambulans düzenlenen törenle hizmete sokuldu.

A+A-

Sağlık Bakanlığı’nca satın alınarak Kars’a gönderilen tam donanımlı 5 ambulans düzenlenen törenle hizmete sokuldu.

Kars İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 5 yeni ambulans bugün Genel Sekreterlik, 112 Acil önünde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kars Sağlık Müdürü Mehmet Kan, Türkiye’nin, sağlık sisteminde yaptığı köklü yatırımlarla bugün bir çok ülkeden 100 binlerce hastanın şifa merkezi haline geldiğini söyledi.

Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kan, “Hükümetimiz ve Bakanlığımızın kararlı politikaları sayesinde son yıllarda sağlık alanında Dünya’da örneği görülmemiş bir değişime imza atılmış ve ciddi gelişmeler yaşanmıştır. Gerek kamu, gerek üniversite ve gerekse özel hastanelere çağın koşullarına uygun modern tesisi ve uygulamalarla en kaliteli sağlık hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Önceden kaliteli sağlık hizmetini almak için yurt dışına hasta gönderen konumunda olan Türkiye, sağlık sisteminde yaptığı köklü yatırımlarla bugün bire çok ülkeden 100 binlerce hastanın şifa merkezi haline gelmiştir. Hatta ileri uzmanlık gerektiren alanlarda Avrupa ülkelerinden her yıl binlerce hastayı da ağırlamaktayız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.