1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Darbe Girişiminden 8 bin113 Kişi Tutuklandı
İspanya Fahişelik Okulunu TARTIŞIYOR

İspanya 'Fahişelik Okulu'nu TARTIŞIYOR

İsyanya fahişelik okulunu tartışıyor. Hem teorik hem de pratik eğitim veren okul fahişeliğin temellerini öğretiyor

A+A-

İsyanya fahişelik okulunu tartışıyor. Hem teorik hem de pratik eğitim veren okul fahişeliğin temellerini öğretiyor

Geçtiğimiz Mayıs ayında Valencia kentinde açılan okul, 100 Euro karşılığında öğrencilerine 'fahişeliğin temellerini' öğretiyor. Ancak okulun açılmasıyla birlikte tartışmalar da başladı. Okula karşı çıkanlar, okulun fahişeliğini iddia ediyor. Okul yöneticileri dün yaptıkları bir açıklama ile bu iddiaları reddettiler ve kanunlara aykırı hiç bir şey yapmadıklarını söylediler.

Bu açıklama ise okula karşı başlatılan kampanyayı engelleyemedi Birleşik Sol Parti milletvekili Esther López Barceló "bu okul, krizden etkilenen kadınlardan faydalanıyor. Bu tolere edilemez bir durum diye seslendi.

HEM TEORİK HEM PRATİK EĞİTİM

Fahişelik okulu bir haftalık kursta katılımcılarına Kama Sutra yöntemleri ile seks oyuncağı ile karşı cinsi mutlu etmeyi öğretiyor. Günde iki buçuk saat süren teorik ve pratik eğitim sonrasında katılımcılara 'garanti' iş bulma garantisi veriliyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.