1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Hüsnü Mübarek Klinik Olarak ÖLDÜ
Hüsnü Mübarek Klinik Olarak ÖLDÜ

Hüsnü Mübarek Klinik Olarak ÖLDÜ

Mısır'ın resmi haber ajansı devrik lider Hüsnü Mübarek'in 'klinik' olarak ölümünün gerçekleştiğini duyurdu.

A+A-

Mısır'ın resmi haber ajansı devrik lider Hüsnü Mübarek'in 'klinik' olarak ölümünün gerçekleştiğini duyurdu.

Mısır'ın resmi haber ajansı (MENA) devrik lider Hüsnü Mübarek'in 'klinik' olarak ölümünün gerçekleştiğini bildirdi. Ancak konuyla ilgili çelişkili haberler geliyor.

Yarı resmi El Ehram gazetesi, Mübarek'in teknik olarak hayatta olduğunu ancak bilincinin kapalı olduğunu iddia etti. Mübarek'in avukatı Ferid Eddib, özel bir kanala yaptığı açıklamada, Hüsnü Mübarek'in hala hayatta olduğunu, kapalı olan bilincinin açılmaya çalışıldığını, doktorların Mübarek'e bazı tıbbi müdahalelerde bulunduklarını belirtti.

MENA'nın haberinde, Mübarek'in Tora Cezaevi Hastanesi'nden Meadi Askeri Hastanesi'ne nakledildiği, askeri hastaneye ulaştığında beyin ölümünün gerçekleşmiş olduğu ifade edildi. Ajans, Mübarek'in dün akşam saatlerinde kalbinin durduğunu, tekrar çalıştırıldığını, daha sonra ise felç geçirdiğini duyurmuştu.

Mübarek, geniş güvenlik önlemleri altında Meadi Askeri Hastanesi'ne getirildi. Gazetecilerin hastaneye girişine izin verilmiyor. 25 Ocak 2011'de başlayan halk ayaklanması sonucunda 30 yıllık iktidarını bırakmak zorunda kalan 84 yaşındaki Mübarek, 2 Haziran'da ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.