1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Sağanak Yağış ve Sel Hayatı Olumsuz Etkiliyor!
Haydar Aliyev, Kars'ta Anıldı

Haydar Aliyev, Kars'ta Anıldı

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev, doğumunun 95. yıl dönümünde Kars’ta anıldı.

A+A-

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev, doğumunun 95. yıl dönümünde Kars’ta anıldı.

KHA'nın haberinde, Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu’nca düzenlenen anma programında önce Haydar Aliyev’in anıtı ziyaret edildi. Haydar Aliyev’in anıtına kırmızı karanfil bırakıldı. Saygı duruşunda bulunuldu. Ardından program Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu’nda devam etti.

Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu’ndaki programda Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Guliyev, Azerbaycan Devletinin Kurucusu Umum Milli Lider Haydar Aliyev’in doğumunun 95. yıl dönümü ve Azerbaycan Halk Cumhuriyeti’nin 100. yıldönümü nedeniyle Kars’ta gerçekleştirilecek olan kutlama etkinlikleri ile ilgili olarak bilgi verdi.

Guliyev, 100. yıl etkinliklerine davette bulunarak, Ramazan ayı sebebiyle kutlama etkinliğinin öne alındığını ve 15 Mayıs 2018 günü akşam saat: 19.00’da Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Nihat Bayşu Konukevi’nde yapılacağını söyledi.

aliyev-toren3.jpgaliyev-toren2.jpgaliyev-toren1.jpgaliyev-toren4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.