1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Dünyanın En Lezzetli Mantıları... Türkiye'de Listede Var!
Hastanede 1 milyon Dolarlık İMZA

Hastanede 1 milyon Dolarlık İMZA

'Bir daha şarkı söyleyemez' denilen Tatlıses, milyon dolarlık iki albüm anlaşması yaptı.

A+A-

"Bir daha şarkı söyleyemez" denilen İbrahim Tatlıses, her biri 1’er milyon dolarlık iki albüm anlaşması yaptı. İlk albümün 5 şarkısının demosunu hastane odasında tamamladı.

14 Mart’ta uğradığı silahlı saldırının ardından şarkı söylemesine imkansız gözüyle bakılan İbrahim Tatlıses adeta bir mucizeye imza attı. 5 ay gibi kısa bir sürede eski sağlığına kavuşan Tatlıses, yılbaşı programı için görüşmelere başladı.

Yeni yıla yeni şarkılarıyla sahnede girmek isteyen ünlü türkücü, albümü için de hazırlıklarını tamamladı. 5 şarkısının demosunu (ilk okumasını) hastane odasında tamamlayan Tatlıses geri kalan 7’sinin okumaları için 21 Eylül’de stüdyoya girecek.

Bir çok ünlü prodüktörün astronomik rakamlar karşılığında albüm teklifinde bulunduğu Tatlıses bu konuyla ilgili tercihini de yaptı ve 1,5 aydır kendisini ikna etmek için çabalayan Poll Production’un sahibi Polat Yağcı’da karar kıldı.

Tatlıses, sözleşmesini çarşamba gecesi 00.30’da hastane odasında imzaladı. Buna göre; Tatlıses bu şirketten iki albüm çıkaracak. Albüm başına da 1 milyon dolar alacak. İkinci ameliyat için 22 Ağustos’da Almanya’ya gidecek olan ünlü türkücü 20 Eylül’de Türkiye’de olacak. Ertesi gün stüdyoya girecek olan Tatlıses, 12 şarkının okumasını tamamlayacak.

SİNAN AKÇIL BESTELEDİ

Tatlıses’in bir telefon bağlantısında söylediği "Ben Allah’ın bir mucizesiyim" sözlerinden etkilenen besteci Sinan Akçıl, "Mucize" adını verdiği şarkıyı Tatlıses'e verdi.

MUCİZE

Hangi aşklar düzelirmiş
Hayat aynen sürmeliymiş
Sevmek nasıl önemliymiş
Vay vay vay...
Hangi gözle görülürmüş
Kalbim seni istiyorken
Yanlış yere gömülürmüş
Kader deme her şeye
Benim sensiz yaşamam
Tek kelime “mucize”
Senin bensiz yaşaman
Tek kelime “mucize”
Bize bizsiz yaşamak
Tek kelime “mucize”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.