1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Bahçeli: “Türkiye’nin Korku Tünelinin İçinden Çıkması Gerekiyor”
Gürsel Tekin Memleketi Göleye GELDİ

Gürsel Tekin Memleketi Göle'ye GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Yardımcısı Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Ardahan Göle'ye geldi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Yardımcısı Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Ardahan Göle’ye geldi.

Burada partilileriyle buluşan Tekin, 12 Haziran’da kurulacak CHP iktidarıyla, Türkiye’nin sıkıntılarının sona ereceğini söyledi.

12 Haziran’daki genel seçimlere sayılı günler kala memleketi Göle’ye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile milletvekili adayları, Metin Demir, CHP İl ve İlçe Teşkilatları uzun bir konvoy eşliğinde karşıladı. Şehir turu attıktan sonra geçtiği CHP seçim bürosuna kurban kesilerek karşılanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, burada partileriyle biraraya geldi. Yöresel yemekler ile çeçil peynirinin ikram edildiği seçim bürosundaki ziyaret sonrası Göle CHP İlçe Başkanlığı önünde vatandaşlara seslenenen Tekin, bu seçimde Ardahan’dan iki vekil çıkarmak istediklerini söyledi.

Göleliler’den bu dönem kendilerine daha fazla destek vermelerini isteyen Tekin, “Geçmiş dönemlerde bazı siyasi partilere oy vermiş olabilirsiniz. Herkesin tercihine saygımız vardır, ama bu dönem bir defalığına kendi öz evladınıza sizlere daha çok hizmet etmek için bir şans verin. Eğer bir defalığına kendi öz evladınıza bir şans verirseniz, hiç mahcup olmayacaksınız. Ben kendimi ve her iki milletvekili adaylarımızı sizlere emanet ediyorum. Ve bu inanıyorum ki, Göle ve Ardahan 12 Haziran’da bir tarih yazacak. Buralardaki sorunları bizim gibi burada yaşanlar çözebilir. CHP iktidarıyla Göle’deki sorunları saymakla bitiremem. Burada sorunları saymaya da gelmedim. Bu sorunları yaşayan bir insan olarak bunları söylemek istemiyorum. Ama sizlerden, akrabalarımdan, dostlarımdan, bu çoğrafyanın bağrından çıkan bir evladınız olarak, kendim ve milletvekili adaylarımı sizlere emanet ediyorum. Bizi mahcup etmeyeceğinize de inanıyorum” dedi.

Konuşması sonrası Göleli işadamı Vural Öztürk’ün vefat eden kardeşi Kasım Öztürk‘ün ailesine taziye ziyaretinde bulunan Tekin, Göle’ye bağlı Filizli köyünde ikindi namazından sonra defin edilecek Kasım Öztürk’ün cenaze törenine katıldıktan sonra CHP Ardahan Milletvekili adayları Ensar Öğüt ve Metin Demir’le Göle’ye bağlı köyleri ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.