1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ın Halefoğlu Köyünde Ot Yangını
Facebook'ta 'Sahte Hesap' Açtılar

Facebook'ta 'Sahte Hesap' Açtılar

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta “HDP-CHP-İttifakı” adı altında sahte hesap açıldı.

A+A-

Facebook'da CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman ile HDP Adayı Ayhan Bilgen’in fotoğraflarının bulunduğu sahte hesap hakkında suç duyurusunda bulunulacak.

Kimliği belirsiz kişi yada kişilerce “HDP-CHP-İttifakı” adı altında facebook sayfasında sahte hesap açtı. Sayfada HDP ile CHP’nin ittifak kurdukları, Kars’ta da HDP adayı Ayhan Bilgen ile CHP adayı Taner Toraman arasında ittifak konusunda anlaşıldığı yayınlandı.

31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala bu tür sahte hesaplar açılarak algı oluşturulmak istendiğini belirten CHP adayı Taner Toraman hemşehrilerinin bu tür algılara kanmamalarını istedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toraman, “Sahte hesap açarak ve sponsorlu sayfa halinde yalan ve iftira şeklinde siyaset tellallığı yapanlar topluma yeni bir algi yaratmaya çalışıyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak hiç kimseyle hiç bir ittifak içerisinde değilim. 31 Mart’ta Karslıların ve Kars’ta yasayan hemşehirlilerimin desteğiyle zafere ulaşarak Kars Belediye Başkanlığını kazanacağım. Bu çirkin iftira ve oyunları tezgahlayanlar en kısa sürede adalete hesap verecekler. Konunun takipçisi olacağım. Kamuoyuna duyurulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.