1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı... 12 Kişi Gözaltına Alındı
Erzurumspor'da Covid-19 Şoku

Erzurumspor'da Covid-19 Şoku

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'da, 4'ü futbolcu 11 kişide yeni tip Coronavirüse (Covid-19) rastlanmasının ardından kulüpte durumu şüpheli olan 12 kişiye yapılan testlerin negatif çıktığı bildirdi.

A+A-

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, 4'ü futbolcu 11 kişide yeni tip Coronavirüse (Covid-19) rastlanmasının ardından kulüpte durumu şüpheli olan 12 kişiye yapılan testlerin negatif çıktığı bildirdi.

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, bir süre önce Covid-19 testi yapılan futbolcu ve teknik heyete dün de ikinci bir test uygulandığı aktarıldı.

Yeni testte 11 kişide Covid-19'a rastlandığı anımsatılan açıklamada, "Kulübümüzde yapılan testlerde durumu şüpheli olan 12 kişinin yeniden yapılan testleri negatif çıkmıştır. Bugünden itibaren 14 gün karantina süreçleri olacak ve durumları takip edilecektir." ifadeleri kullanıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Mehmet Sekmen de sosyal medya hesabından, "Şehrimizin göz bebeği Erzurumspor'umuzda 4 oyuncumuz olmak üzere toplam 11 pozitif vaka olduğunu öğrenmek bizleri çok üzdü. Tüm takıma geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah bunu da yenecek ve sahalara daha güçlü bir şekilde çıkacağız." paylaşımında bulundu.

Kulüp tesisleri dün 4'ü futbolcu 11 kişinin Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından dezenfekte edilerek 14 gün süreyle kapatılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.