1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Açlık Grevi' ve Leyla Güven'in Durumu
Erzurumda Sıcaklık eksi 35leri GÖRDÜ

Erzurum'da Sıcaklık eksi 35'leri GÖRDÜ

Doğu Anadolu Bölgesi'nde bu gece en düşük hava sıcaklığı eksi 35 derece olarak ölçüldü.

A+A-

Doğu Anadolu Bölgesi'nde bu gece en düşük hava sıcaklığı eksi 35 derece olarak ölçüldü.

Erzurum'da bu gece en düşük hava sıcaklığı eksi 35 derece olarak ölçüldü. Soğuk havanın etkisi altındaki Doğu Anadolu Bölgesi' adeta dondu. Bölgede gece eksi olmak üzere hava sıcaklıkları şöyle ölçüldü;

Ağrı 28,

Kars 27,

Iğdır 11,

Bayburt 19.

Haberin devamı..

KARS EKSİ 30 DERCEYİ GÖRDÜ

Kars’ta birkaç gündür etkili olan kar yağışı ve tipi yerini Sibirya soğuklarına bıraktı. Hava sıcaklığı dün gece eksi 30 derece olduğu kentte adeta her taraf buz kesti.

Soğuk havadan dolayı bir çok otomobil çalışmadı. Vatandaşlar araçlarını çalıştırmak için saatlerce uğraştı. Kentte kaldırımlar buz tutarken, apartmanların çatılarında ise yaklaşık 1,5 metrelik buz sarkıtları oluştu.

Kars’ta özellikle akşam ve sabah erken saatlerde etkili olan soğuk hava hayatı durma noktasına getirdi. Soğukların etkili olduğu Kars’ta uzmanlar, vatandaşları mecbur kalmadıkları takdirde dışarı çıkmamaları konusunda uyardı. Kentte sabah saatlerinde hava sıcaklığı eksi 21 derece olarak ölçüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.