1. HABERLER

  2. Ermeni Güzeli, Turizm Güzeli SEÇİLDİ
Ermeni Güzeli, Turizm Güzeli SEÇİLDİ

Ermeni Güzeli, Turizm Güzeli SEÇİLDİ

Türkiye'de düzenlenen güzellik yarışmasında 20 ülke arasında Ermenistan'ı temsil eden 25 yaşındaki Marina Avetyan birinci oldu.

A+A-
Ermeni güzeli, Türkiye’de düzenlenen güzellik yarışmasında birinci oldu.
Türkiye’de düzenlenen güzellik yarışmasında 20 ülke arasında Ermenistan’ı temsil eden 25 yaşındaki Marina Avetyan birinci oldu.
Türkiye’nin sahil beldesi Bodrum’da tanınmış tur öperatörü ‘Jolly Tur’ tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Turizm Güzellik Yarışması’ final aşaması ‘Club Catamaran’da gerçekleşti.
Ermenistan’ı temsil eden Marina Avetyan hem yarışma jürisi ve de konuklar tarafından yarışmanın tartışmasız galibi ilan edildi. Ermeni güzeli komşu ülkede ‘Turizm Güzeli’ olmasından ötürü mutlu olduğunu kaydetti.
Yarışmada Ukraynalı Anna Boiko ikinci, Almanya’yı temsil eden 26 yaşındaki Nina Rittinghaus üçüncü oldular.
Güzeller kısa bir süre önce İzmir ‘Meryem Ana Evi’ni ziyaret edip, mum yakarak hep beraber barış için dua etmişlerdi. Yarışmaya katılan Türk güzeli Neslihan Maltepe, barış için ortak dilek tuttuklarını ve iki üke arasındaki ilişkilerin tesis edileceği umudunda olduklarını kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.