1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. 21 Ülkeye Büyükelçi Atandı
Erdoğan-Davutoğlu Görüşmesi Kararı: KONGRE

Erdoğan-Davutoğlu Görüşmesi Kararı: KONGRE

Başbakan Davutoğlu yarın düzenlenecek MYK toplantısı sonrası basın açıklaması düzenleyecek. AKP’nin Mayıs sonu veya Haziran’da olağanüstü kongreye gideceği iddia ediliyor.

A+A-

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında Cumhurbaşkanlığı Sarayında gerçekleşen haftalık olağan görüşme sonrasında Cumhurbaşkanlığı’ndan resmi açıklama yapılmazken Başbakanlık Davutoğlu’nun yarın Merkez Yürütme Kurulu’nu (MYK) toplayacağını açıkladı.

Davutoğlu’nun MYK’yi saat 11.00’de toplaması bekleniyor.

CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında canlı yayına bağlanan CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Başbakan Davutoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin ardından AKP’de kongreye gidileceği bilgisini verdi. Kongrenin 29 Mayıs tarihinde gerçekleştirilebileceği iddia ediliyor.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi de Tarafsız Bölge programında konuyla ilgili bilgilerini aktardı.

Selvi, söz konusu kongrenin Haziran ayında, Ramazan'dan bir kaç gün önce yapılacağını ve Ahmet Davutoğlu'nun aday olmayacağını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.