1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta BURUN ESTETİĞİ Ameliyatı
Enver Akkayadan Karşıyakaya ZİYARET

Enver Akkaya'dan Karşıyaka'ya ZİYARET

Kars Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Kars Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya, İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Durak ve ekibinin geçtiğimiz aylarda Kars’a yaptığı ziyaret esnasında Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya sıcak ilgi göstermiş ve ev sahipliği yapmıştı. CHP’li’ Arpaçay Belediye Başkanının bu nazik davranışı karşısında kendilerini Karşıyaka’ya davet eden Başkan Durak, “Sayın Başkan Akkaya, Kars’a gittiğimiz zaman bize inanılmaz büyük bir yakınlık ve sıcaklık göstermişti, Anadolu insanına yakışan bir ev sahipliliği ile bizleri ağırladı. Bana ve ekibime gösterdiği bu sıcak davranıştan dolayı çok mutlu oldum. Ben de kendisini en kısa zamanda Karşıyaka’ya davet ettim kendisi de bizi kırmayarak ilçemize teşrif ettiler. Sayın başkana hem güzel Karşıyaka’mızı hem de belediyemizin tesislerini gezdirdim, bilgi verdim, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kars bizim için özel bir anlamı olan kent, ilçemize göç ile gelen ve burada yaşayan binlerce Karslı, Arpaçaylı vatandaşımız var. Hepsi ile de sıcak ilişki içindeyiz” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, mevkidaşı Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya’yı, belediye serasına, şantiyesine götürdü ardından Latife hanım Köşkü ve Zübeyde Hanım Anıt mezarını ziyaret ettiler.
Arpaçay Belediye Başkanı, bu sıcak ve samimi ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu Cevat Durak’ın da çok güzel hizmetler yaptığını bunu bizzat gördüğünü ifade etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.