1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Cumhur İttifakı'ndan Kars'a Tam Destek.. TBMM'de Gerçekleşen İstişareler!
Cumhur İttifakı'ndan Kars'a Tam Destek.. TBMM'de Gerçekleşen İstişareler!

Cumhur İttifakı'ndan Kars'a Tam Destek.. TBMM'de Gerçekleşen İstişareler!

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ve Kars Belediye Başkanı MHP'li Ötüken Senger, Ankara’daki temasları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM Başkanvekili Celal Adan’ı ziyaret etti. 

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ve Kars Belediye Başkanı MHP'li Ötüken Senger, Ankara’daki temasları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM Başkanvekili Celal Adan’ı ziyaret etti. 

Görüşmede Türkiye’nin gündemi ve Kars’a yönelik projeler ele alındı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger ile TBMM’de bir araya geldi.

KARS İÇİN ANKARA’DA ÖNEMLİ TEMASLAR.. 

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Adem Çalkın, Kars’ın kalkınması ve gelişimi için yürütülen çalışmalara dikkat çekti. 

Çalkın, “Serhat şehrimiz Kars bizim sevdamızdır. Onun kalkınması, gelişmesi, daha çok hizmet alması için elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapmakta kararlıyız,” ifadelerini kullandı.

YENİ OTOGAR VE OSB PROJELERİ GÜNDEMDE

Milletvekili Çalkın, Belediye Başkanı Senger ile yapılan görüşmede Kars’a yönelik projelerin detaylarını da paylaştı. 

Yeni Kars Otogarı’nın açılışının önümüzdeki aylarda gerçekleşeceğini belirten Çalkın, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmaları ve belediyenin yürüttüğü projelere destek konularının da gündeme geldiğini aktardı.

CUMHUR İTTİFAKI’NDAN KARS’A TAM DESTEK

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından da açıklama yapan Adem Çalkın, TBMM Başkanvekili Celal Adan’a yakın ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür etti. 

“Cumhur İttifakı olarak Gazi Kars’ımızın hizmetindeyiz,” diyen Çalkın, Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’e nazik ziyareti için de teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.